dinsdag 23 juni 2009

Muziek: Foo Fighters - Stacked Actors

Ze is het lustobject van dit moment: Megan Fox. Er is geen mannenblad of babesforum op internet waar ze niet instaat, altijd met foto. O ja, ze is actrice van beroep, je zou het bijna vergeten. Dat heeft als gevolgd dat aparte scenes en screenshots met haar erin bekender zijn dat de films op zichzelf. Naast de foto's in de bladen staan altijd "interviews", waarin ze laat doorschemeren dat ze een seksverslaafd-beest-in-bed is, nooit wil trouwen en meer manvriendelijke uitspraken doet.

Ze heeft een tatoeage aan de zijkant van haar rug, die er ook enorm stoer en sexy uitziet. Tot dat je de tekst leest. Het is een one-liner die je verwacht in de kantlijn van een dagboek van een brugklasmeisje, zoals brugklasjongens citaten uit punkrockliedjes en Star Wars verheerlijken. Maar om zoiets te vereeuwigen op je rug, tot in het einde der dagen?

Straks speelt ze in Transformers 2. Waarschijnlijk zul je haar naam niet terugvinden in recensies. Niet in positieve zin althans. Ze heeft minder diepgang dan de Camaro die in een robot verandert en alleen communiceren kan door van radiokanaal te wisselen. Maar ze is mooi, dat is genoeg.

"Hey hey now, can you fake it?
Can you make it look like we want?
Hey hey now, can you take it?
And we cry when they all die blonde?"



p.s.
Oja, hier de tekst die op Megans rug te bewonderen is, oordeel zelf:
"There
once was
a little
girl that
never knew
love until
a boy
broke her
HEART"

Geen opmerkingen:

Een reactie posten